Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Drupal CMS: Progressiv plattform

Drupal CMS
Drupal CMS

Drupal er et helt gratis, open source content management system som i dag benyttes av mange intelligente bedrifter for å dekke et økende behov for fleksibilitet online.

Drupal har mange funksjoner og tilleggsprogrammer som gjør at det kan brukes til en både markedsføring, intern kommunikasjon, informative nettsider, eller til nettsamfunn og sosiale nettsteder.

Hvis en nødvendig funksjon ikke er tilgjengelig, finnes det et bevist og  progressivt fellesskap av utviklere som kan betales for å gjøre jobben for deg.

Drupal har en strukturert og fleksibel tilgangskontroll, som gjør at den enkelt kan brukes i omfattende organisasjoner.

Samlet sett er Drupal et godt valg for dagens bedrifter av alle størrelser fordi det er gratis, enkelt, og utrolig fleksibelt.

Drupal vant  prisen for beste Open Source Application ved Bossie Awards 2010.

Som uavhengig rådgiver kan Mediakoordinator hjelpe til med å finne frem til hvilken webløsning som dekker deres behov best.
Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvilket CMS eller publiseringsløsning som vil passe til deg og din bedrift eller organisasjon.

Believe me, Drupal saves a lot of my time it may save yours?.give it a try even if a newbie?you may fall in love?Believe me, Drupal saves a lot of my time it may save yours?.give it a try even if a newbie?you may fall in love?