Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Webanalyse og effektmåling

Dette kurs henvender seg til de som har ikke riktig er kommet i gang med å måle webtrafikken sin, men som skjønner at det er nødvendig å bevege seg for å komme videre.

Webanalyse er nødvendig i all markedsføring akkurat som en stoppklokke er nødvendig for en konkurranseløper. Og akkurat som stoppklokken ikke får deg til å løpe raskere, så gir webanalysen ikke bedre nettsider. Men den kan fortelle deg hvordan du ligger an i forhold til dine egen utvikling, dine egne mål og dine konkurrenter.

Vi forsøker å besvare spørsmål som: Hvorfor benytte webanalyse? Hvordan bruke webanalyse til å få mer webtrafikk, lage bedre nettsider og selge bedre og mer på nett.
Hvordan setter du opp måling av trafikken på ditt nettsted og hva bør du måle på først og fremst?
Det blir en introduksjon til verktøyer og prosesser.

For selv om det er mange mennesker med meningers mot i selskapene i dag, ignorerer selskapene deres evne til å levere genuin kunnskap og kjører dem i stedet gjennom den gamle kverna med corporate statements og homogen happy talk ? én steril stemme som er like virkningsfull og troverdig som en kommunistisk massehyllest. De fornærmer bokstavelig talt intelligensen til de markedene de ønsker å tilfredsstille. Hvem kunne ikke bruke en Nettpilot?