Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

  • Du er her:

Mediakoordinator SEO: Få kontroll over SEO-prosessen

SEO overblikk
SEO overblikk
SEO site audit
SEO site audit
On-site SEO
On-site SEO
Off-site SEO
Off-site SEO
Oversikt over søkeordsplasseringer på Google, Bing og Yahoo
Oversikt over søkeordsplasseringer på Google, Bing og Yahoo.

Mediakoordinator SEO er et tidsbesparende og økonomisk fornuftig SEO verktøy som fungerer for alle nettsteder store som små.

Prøv gratis i 14 dager >>

 

Hvis du ønsker å vite hvor optimalt ditt nettsted er i forhold til Google, bør du prøve Mediakoordinator SEO. Dette er et komplett styringsredskap for SEO hvor du får råd om optimalisering løpende i forhold til ditt nettsteds aktuelle tilstand. Konstant.

Mediakoordinator SEO er en SAAS (software as a service) tjeneste, som integreres sømløst med Google Analytics  og Googles verktøy for nettredaktører. Et smart grensesnitt gir deg SEO innsikt og overblikk i både søkemotorplasseringer, tilstand og muligheter, på en svært oversiktlig måte som andre vanlige SEO verktøy ikke kan matsje.

Du får samtidig en todoliste med mulighet for prioriteringer av oppgaver med estimat av tid til oppgaveløsning. Du kan føre inn kostnader til SEO og PPC opp i mot e-handelsporing for å vurdere hva du får ut av budsjettet for søkemotormarkedsføring.
Dette er ROI og ROMI styring som tatt ut av læreboka fra BI.

Mediakoordinator SEO er et prosjekstyringsverktøy som optimaliserer søkemotoroptimaliseringen.

Når du er i gang, arbeider verktøyet automatisk for deg. Det varsler om viktige begivenheter, anbefaler tiltak, og hjelper deg å ta de riktige SEO beslutningene.

For webmastere gir Mediakoordinator SEO den optimale sjekkliste for løpende nettstedsvedlikehold og SEO-prosjektstyring.

For nettstedseiere som har eksterne leverandører av SEO-tjenester, er dette et uundværlig element for kontroll og kvalitetssikring av tjenestene.

For SEO og PPC konsulenter er det et verdifullt verktøy for å kunne dokumentere verdien og ROI av innsatsen med SEO og PPC arbeide. Det kutter samtidig ned tiden som går til rapportering, slik at du kan bruke den til synlighetskapende tiltak.

For media, PR og kommunikasjonbyråer er dette et alternativ til å leie inn et kostnads tungt SEO team hver gang du får nye oppdrag som relaterer seg til SEO og PPC styring.

Uansett ditt nivå vil du til hver en tid få prioriterte anbefalinger automatisk og gratis support. Kan dere ikke selv løse oppgaven som kreves vil vi alltid kunne hjelpe dere med å finne en løsning - eller en konsulent som kan hjelpe.

Verktøyet er ikke bare ment for det globale marked, men er tilpasset norske forhold, slik at det kan brukes for deg som utelukkende er på det norske marked.

Det finnes med norsk, svensk og engelsk språk.

  1. Du kan trekke ut automatiske rapporter i XLS, PPT og PDF format.
  2. Selv rapportene er norske, kan brandes med ditt firmanavn og stil og gir alt fra enkle vurderinger og anvisninger til kompliserte problemstillinger og oppgavelister.

Verktøyet er webbasert og utvikles løpende på bakgrunn av innspill fra brukere og bransjeledere. Brukernes feedback går direkte til utviklingsavdelingen, slik at alle som benytter verktøyet er med på å utvikle det i den retning som gavner brukerne mest.

Kunne du tenke deg å prøve?

Ja, jeg vil prøve Mediakoordinator SEO i 14 dager >>

Priser:

1000,- /md - Opp til 5 nettsteder per konto, maksimum 500 søkeord
3000,- /md - Opp  til 25 nettsteder per konto, maksimum 5000 søkeord

Du kan knytte til så mange brukere du ønsker per konto.

Ved forhåndsavtale om 6 måneders abonnement får du en måned gratis.
Ved forhåndsavtale om 12 måneders abonnement får du to måneder gratis + 2 timer gratis support og opplæring inkludert i avtalen.


Priseksempler:
a) En bedrift kan altså tilknytte tre brukere fast i 6 måneder for kr. 5.000,- (eks mva).
b) Få et års avtale for et nettsted for kr. 10.000,- inklusive 2 timers SEO konsultasjon.

Betaling foregår forut via faktura. Vi inngår evt. avtale når dere har testet i 14 dager.


SEO verktøy

Tilbakemeldinger

 

"Vi hadde for mykje vi skulle ha sagt på ein gong. Nettsida var full av kompromiss. Med brukarundersøkingar, ei god foranalyse og proff SEO, fekk vi optimalisert og spissa www.hivolda.no slik at brukarane fann det dei leita etter. Mediakoordinator lærte oss mykje og gav oss praktisk og realistisk hjelp på kort tid."

Kristian Fuglseth
Vevkoordinator
Høgskulen i Volda - www.hivolda.no

"Det var jo litt brutal lesning...Nyttig var det utvilsomt."
Panorama Konferansehotell

Ole Martin Opitz
Salgs- og markedssjef
Panorama konferansehotell

"En veldig synlig og målbar forbedring i organisk trafikk
Vekst på 4 måneder: 198,90 %
Sider/besøk opp med 20,99 %
Transitstopfrekvens ned 15%"
Økning i besøk via prioriterte søkeord: 1200% på 10 mdr.
Lipslide.no
Bjørn Erik Svedahl
Eier
Lipslide.no