Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Optimalisering av nettsider: Vi hjelper med å optimalisere din nåværende webløsning for Google.

Å ha optimalisert innhold, kode og rammeverk betyr ikke bare bedre plasseringer i søkemotorernes organiske søkeresultater, men også en vesentlig prisreduksjon og økt ROI når man driver med søkemotorannonsering og PPC annonsering.

Du får kort sagt mer igjen for markedsføringskronene med optimalisering av din nettside.

Mediakoordinator leverer en manøvredyktig tjeneste innen optimalisering av eksisterende nettsider og kan utføre søkemotoroptimalisering av både innhold og rammeverk.

Vi har lang fartstid og gode erfaringer med de mest brukte åpen kildekode publiseringsverktøy, som bl.a. Wordpress, Magento Nettbutikk, TYPO3, JOOMLA og DRUPAL CMS, samt andre mindre kjente private publiseringsløsninger, og vet hva som skal til for å justere på en nettløsning slik at den leses bedre av Google og de andre søkemotorer.

Alt etter hvilken publiseringsløsning som benyttes, finnes det tekniske muligheter og løsninger som kan gjøre det enklere å etablere gode rammer for de som skal publisere innholdet.

Vi kan hjelpe med å optimalisere din nåværende løsning når det gjelder

  1. Teknisk SEO
  2. SEO strategi
  3. Tilrettelegging av innhold for Google

Vi tar gjerne på oss prosjektlederoppdrag og kan fungere som klientens betrodde rådgiver når det gjelder kravspesifikasjon til nye løsninger og til forbedring av eksisterende løsninger.

Der det kreves utvikling, tekniske inngrep og hvor korrespondanse med webbyrå kreves stiller vi gjerne opp som djevelens advokat og innpisker.