Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Markedsføring i søkemotorer

Siden 2006 har Mediakoordinator administrert omkring 69 mio  annonsevisninger i Google Adwords, og håndtert kunders annonsekostnader på sirka kr. 1.180.000,-
med en gjennomsnittlig konverteringsrate på 1,7%.
Den gjennomsnittlige oppnådde konverteringsrate for de seneste 3 måneder i 2011 var 7,7%.

Markedsføring i søkemotorer går ut på å oppnå synlighet og skape inngående webtrafikk til en nettsted via relevante annonseplasser i søkemotorer. Annonseformen kan være  tekstannonser, bannerannonser med bilder, flash, video og interaktive annonser.

En typisk begynnerkonto på Google adwords kaster bort rundt 60-70% av annonsekronene på totalt irrelevante annonser og alt for ufokuserte søkeord og annonsegrupper.
Her kan du tjene pent ved å unngå typiske begynnerfeil.

En god PPC rådgiver som har jobbet med PPC annonsering daglig i årevis vil være en god sparringspartner og kan øke din inntjening vesentlig ved å dra nytte av erfaring fra andre kampanjer, inngående kjensskap til de mest optimale metoder.

Les mer om PPC - Per Per Click Marketing

Et eksternt blikk på dine kampanjer vil uansett gi deg nye perspektiver.
Mediakoordinator tilbyr bedriftsinterne kurs eller personlig rådgivning innen dette område.

Søkeresultater Google Adwords

Men hvorfor søkemotormarkedsføring - og hvorfor fokusere på Google?

Fordi dine konkurrenter etterhånden også har oppdaget Google Adwords, de har kanskje gått på et kostbart kurs og vil til å prøve dette selv. Hvis du velger å satse målrettet og benytte profesjonell assistanse og ikke søle tiden din bort med eksperimentering, vil du kunne få mye igjen for annonsekronene dine.

Men mest av alt bør du komme fort i gang med søkemotormarkedsføring fordi mange av dine potensielle kunder fortsatt ikke har hørt om ditt nettsted.

Kommer du på topp i Google på de riktige søkeord trenger du nesten ikke å få trafikk fra andre nettsteder.
Kvasir, de Gule sider, 1881, Yahoo og Bing leverer mindre enn 10%
av de resterende søkemotorbesøk på norske nettsteder.

Effektiv søkemotormarkedsføring med Google Adwords kan gi raske resultater - samtidig vil en erfaren Google Adwords konsulent kunne holde kostnadene nede slik at du kan få mest ut av kronene dine dvs. størst mulig ROI - return of investment.

Hvorfor Mediakoordinator?

Mediakoordinator kan i tillegg utføre søkemotoroptimalisering slik at ditt nettsted kan bli synlig i de organiske (gratis) topplasseringer på både Google, Kvasir, BING, Yahoo og andre søkemotorer.

Mediakoordinator tilbyr både kurs og en personlig service ut over det vanlige. 

Ja, takk til en forpliktende samtale. Hvorfor ikke?

Mer synlig i søkemotorer?

SEO helsevurdering - Overblikk

Nettpilot SEO Helsesjekk er en avgrenset SEO evaluering som kartlegger muligheter og utfordringer for synliggjøring av nye som eldre nettsteder i Google og andre søkemotorer.
Et glimrende virkemiddel overfor bedriftens standhaftige beslutningstakere.