Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Lokal og regional målrettet Internettannonsering med Google Adwords

Reginale annonser - lokal annonsering på google
Mediakoordinator.no topper google søk på regionale annonser

Med hjelp fra Mediakoordinator kan du bli synlig hver gang noen i ditt lokalområde søker etter en tjeneste,  produkt eller kanskje bare et begrep som har relasjon til dine tjenester eller tilbud.

Vi kan opprette lokale og regionale annonser som er målrettet spesifikke geografiske områder. Dette betyr at du kan fokusere annonsene dine bedre til utvalgte segmenter og lage samkjøring med lokale kampanjer i trykte lokalmedier og reklametrykksaker. 

Målrettet rekkevidde
Nå kan du nemlig annonsere overfor personer som søker på Google fra bestemte geografiske områder. Selv om du allerede vises i Googles søkeresultater, kan Mediakoordinator hjelpe deg med å målrette deg mot nye målgrupper både på Google, men også på Googles annonseringsnettverk.

Lokal og regional målretting med Google Adwords
Med Google AdWords kan annonsene dine innstilles  til bare å bli vist  for personer som søker i en bestemt region. Slik kan du for eksempel målrette deg mot kunder som ligger innenfor en radius på 40 kilometer fra butikken eller inngangsdøren din.

Annonsene dine vises bare til personer som søker etter dine utvalgte søkeord og søkefraser i et bestemt geografisk område som du definerer.


definert radiusInnen for den definerte radiusen din.

definerte grenserInnenfor de definerte grensene dine

 

Hvilken nytte har jeg av dette?
Når du målretter deg mot regionale eller lokale områder, kan du nå de mest potensielle kundene for din virksomhet, og du kan skrive annonser med fokus på spesielle kampanjer eller priser basert på den geografiske målrettingen.

Større kontroll
Du kan redigere annonser og justere budsjettet helt til du oppnår resultatet du ønsker. Du kan også vise forskjellige annonseformater og til og med målrette annonsene dine mot bestemte språk og geografiske områder.

Målbar verdi
Det finnes ingen minsteavgift eller krav til forpliktelse over tid. Med alternativet for pris per klikk belastes du bare når noen klikker annonsene dine. Det betyr at hver eneste budsjettkrone brukes til å skaffe nye potensielle kunder for deg.

Hvordan fungerer dette?
AdWords-systemet analyserer først søk (for eksempel "Ørsta akupunktur") for å finne ut hvilken plassering søkeren søker etter. Systemet kan også registrere søkerens IP-adresse for å se hvor han eller hun søker fra.

Hva koster det å annonsere lokalt på Google?
Prisen på Google Adwords annonser avhenger av konkurransesituasjonen innen de relevante søkeord og kan variere fra 20 øre til flere hundrede kroner. 

Søkeresultat på Google med Google Adwords

Mediakoordinator kan hjelpe deg med å iverksette en Adwordskampanje på et nivå som passer deg, og samtidig foreta de nødvendige analyser og kvalitetsikringstiltak som sikrer at du får mest ut av markedsføringskronene.

Slik kan du bli synlig på Google hver gang noen i ditt lokalområde søker etter tjenester,  produkter og begreper som har relasjon til det du kan levere.

Aktuelle tilbud:

 

Mer synlig i søkemotorer?

SEO helsevurdering - Overblikk

Nettpilot SEO Helsesjekk er en avgrenset SEO evaluering som kartlegger muligheter og utfordringer for synliggjøring av nye som eldre nettsteder i Google og andre søkemotorer.
Et glimrende virkemiddel overfor bedriftens standhaftige beslutningstakere.

Sosiale medier overvåking

Mediakoordinator Monitoring: Et verktøy som hjelper deg til å lytte, måle og kontrollere buzz og samtaler mer effektivt i sosiale medier.

Få overblikk over online overvåkingverktøy for sosiale medier. Søker du brukervennlige verktøy til monitorering og oppfølgning av online prat eller er du litt litt usikker på valg av verktøy for monitoring av sosiale medier? Les mer om Nettpilot Overblikk.

Blogg med nettbutikk

Wordpress blogg med nettbutikk

Nettpilots sosiale webshop er en fullt integrert Wordpress nettbutikk skreddersydd til Wordpress blogg-eiere. Med den behøver du ikke ny webløsning når du skal starte nettbutikk.
Med skandinavisk godkjent betalingsløsning fra DIBS.

Søk med kikkert på Internett: Bruken av Google sin søkemotor øker fortsatt.

Et eksempel

Hvis du lurer om om jeg er ute på å lure deg - kan du jo prøve og skrive hvordan bli synlig på google på Google.
Der vil du finne Mediakoordinator øverst blant alle søkeresultatene.