Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

PPC marketing: Kampanje oppsett , administrasjon og måling

PPC marketing (PPC - Per Per Click) er en markedsføringsaktivitet som går ut på å skape inngående webtrafikk via relevante annonseplasser i søkemotorer og nå også nettsamfunn.  Med PPC betaler du ikke for å være synlig i annonser. Du betaler utelukkende når noen klikker på en annonse som generer besøk til dine nettsider.

Vi tilbyr skreddersydde kurs eller personlig rådgivning innen dette område. Vi har gode lokaler og samarbeidspartnere i Ørsta på Sunnmøre, og kan imot større grupper med kort varsel. Ønsker du å få besøk kan dette også arrangeres.

Mediakoordinator leverer sammen med PPC håndtering, både  måling og webanalyse og grundig og gjennomført søkemotoroptimalisering slik at ditt nettsted kan bli synlig og få økt trafikk via de organiske (gratis) topplasseringer i søkemotorerne. Vi har knekket koden for både Yahoo, Bing og Google, og har gjennom 5 års daglig erfaring det som skal til for å hjelpe deg.

Alt etter produkttyper, bransje og målgruppe vil vi i tillegg kunne sette opp målrettede kampanjer på Facebook og i andre sosiale medier.

Mediakoordinator tilbyr både kurs og en personlig service ut over det vanlige.