Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Søkemotormarkedsføring: Markedsføring i søkemotorer. (SEM & PPC)

Søkemotormarkedsføring er en samlebetegnelse for den markedsføringsaktivitet som går ut på å oppnå synlighet og skape inngående webtrafikk til en nettsted via relevante plasseringer i søkemotorer.

Det er arbeidet som utføres for å skape

  1. synlighet og webtrafikk fra de organiske plasseringer hvor man benytter seg av SEO (søkemotoroptimalisering)
  2. synlighet og webtrafikk fra de betalte annonserplasseringer hvor man benytter seg av PPC - Per Per Click Marketing.

Annonseformen innen PPC kan være tekstannonser, bannerannonser med bilder, flash, video og interaktive annonser. Kanalene er mange og Smartphones og håndholdte er inkludert.
Både SEO og PPC har som disipliner nytte av å støtte seg på hverandre når de benyttes i felten.

Søkeresultater Google Adwords

Hvorfor benytte en ekstern konsulent til søkemotormarkedsføring, dette klarer vi selv? - og hvorfor bare fokusere på Google?

Dine konkurrenter har etterhånden også har oppdaget Google Adwords, de har kanskje gått på et kostbart kurs og vil til å prøve dette selv.

  1. Hvis du velger å satse målrettet og benytte profesjonell assistanse og ikke søle tiden din bort med eksperimentering, vil du kunne få mye igjen for annonsekronene dine.
  2. Du behøver ikke bare fokusere på Google, men hvis det virker på Google først kan du stole på at det virker andre steder;-)

Effektiv søkemotormarkedsføring med Google Adwords annonsering kan gi raske resultater - samtidig vil en erfaren Google Adwords konsulent kunne holde kostnadene nede slik at du kan få mest ut av kronene dine dvs. størst mulig ROI - return of investment.

Mediakoordinator kan samtidig utføre søkemotoroptimalisering slik at ditt nettsted kan bli synlig i de organiske (gratis) topplasseringer på både Google, Kvasir, BING, Yahoo og andre søkemotorer.

Nettpilot SEO

SEO tjeneste som øker konkurranseevnen på Google

For å vinne konkurransen i markedet og erobre topplasseringer i søkeresultatene på Google må du vite hva konkurrentene gjør. Og selv gjøre det bedre.
Her har du et Norsk SEO verktøy som håndterer alle aspekter av SEO prosessen inkludert kampanjerapportering som setter ditt nettsted opp imot konkurrentene.

Prøv Nettpilot SEO gratis

Kvasir, De Gule sider, 1881, Yahoo og Bing leverer mindre enn 10% av de resterende søkemotorbesøk på norske nettsteder.

Mer synlig i søkemotorer?

SEO helsevurdering - Overblikk

Nettpilot SEO Helsesjekk er en avgrenset SEO evaluering som kartlegger muligheter og utfordringer for synliggjøring av nye som eldre nettsteder i Google og andre søkemotorer.
Et glimrende virkemiddel overfor bedriftens standhaftige beslutningstakere.