Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Optimalisering av Wordpress blogg
Mediakoordinator utfører optimalisering av Wordpress blogg - Wordpress SEO: Søkemotoroptimalisering av webløsning
Optimalisering av TYPO3 CMS
Mediakoordinator utfører optimalisering av TYPO3 CMS - TYPO3 SEO: Søkemotoroptimalisering av webløsning
Optimalisering av Magento nettbutikk
Mediakoordinator utfører optimalisering av Magento nettbutikk - Magento SEO: Søkemotoroptimalisering av webløsning
Optimalisering av Drupal CMS
Mediakoordinator utfører optimalisering av Drupal CMS - Drupal SEO: Søkemotoroptimalisering av webløsning

Teknisk SEO, dvs. optimalisering av publiseringsløsning og informasjonsstruktur øker synligheten og tilgjengelighet for ditt nettsted i søkemotorer.

Mediakoordinator utfører rammeverksoptimalisering, dvs. sørger for å tilpasse det valgte publiseringsverktøy, CMS eller blogg på en slik måte at det er enkelt for redaktører, brukere og innholdsleverandører å publisere nettsider som har gode forutsetninger for å bli rangert høyt i søkemotorerne.

Alt etter hvilken publiseringsløsning som skal benyttes finnes det gode tips og løsninger som kan gjøre det enklere å etablere gode rammer, rutiner og regler for de som skal publisere innholdet. Mediakoordinator kan hjelpe med å velge den løsningen og den kompetansen som passer dine behov - så du slipper å få ubehagelige overraskelser.
Vi kan også hjelpe med å optimere din nåværende løsning.

Mediakoordinator har gode erfaringer med søkemotoroptimalisering i de mest brukte åpen kildekode publiseringsverktøy, samt andre privatutviklede php-rammeverk og statiske html-sider.

Mediakoordinator tilbyr også optimalisering av Microsites, kampanjesider, og andre landingssider.

Å ha optimalisert innhold, kode og rammeverk betyr en vesentlig prisreduksjon og økt ROI når man driver med søkemotorannonsering og PPC annonsering.

Rangeringen i søkemotorer påvirkes også av andre faktorer enn et optimalisert rammeverk, men en søkevennlig nettside gir det beste fundament.

Mediakoordinator har lang fartstid, bred erfaring med ulike publiseringsverktøy, som bl.a. Wordpress, Magento Nettbutikk, TYPO3, JOOMLA og DRUPAL CMS og leverer en manøvredyktig tjeneste innen søkemotoroptimalisering av både innhold og rammeverk. 

Ta kontakt
for en uforpliktende prat.

Unngå overraskelser

Mediakoordinator kan hjelpe med å velge den løsningen og den kompetansen som passer dine behov - så du slipper å få ubehagelige overraskelser.
Vi kan også hjelpe med å optimere din nåværende løsning.