Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

Sosiale medier: Overvåking og trendspotting via Twitter

Twitter startside
Startsiden til Twitter

Mediefolk, journalister og trendsettere benytter Twitter. Twitter er et nettverksamfunn med små kort samtaler og dialoger i det offentlige rum. Du har nå også sikkert hørt om Jens Stoltenbergs kvitring på hans bilreise igjennom Europa under Askekrisen.

Dialogen er ofte fag, emne og saksorientert.

Alle meldinger på Twitter kan spores i sanntid. Derfor er det mulig å overvåke og tendenser og fenomener og på kort tid få innsikt i hva som er "hot" or "not".
Alle ord og fraser kan spores, og dialogene er 100% gjennomsiktige. Dette er samtaler i det offentlige rum.

Frem til januar-februar 2009 var Twitter mest et nisjefenomen, men brukermassen og omfanget utviklet seg eksplosivt i løpet av 2009. Mye av æren for boomet tilskrives Barack Obamas valgkamp, økt fokus på de sosiale medier og den amerikanske valgkamp generelt.

Seneste eksplosjon i Twitterbruk har vi sett under "Askekrisen" i april 2010, hvor Twitter og Facebook har vært to av de mest effektive verktøy for håndtering av kommunikasjon.

Mediakoordinator jobber aktivt med og tilbyr seriøs twitterovervåking, merkevareovervåking og annen form for monitorering av søkeord og emner i både søkemotorer og andre sosiale medier.

Hvis din bedrift eller dine produkt får omtale på Internett, positiv eller negativ - hva gjør du da? Og hva skjer hvis askekrisen bare er en enkelt utfordring blant mange?

Når presset av innkommende klager og utilfredse kunder blir så stort at det er risiko for at utilfredse enkeltpersoner begynner å spre dårlig omtale i sosialer medier. Hvordan vil du håndtere presset?

Er du da klar til at handle? Har du en plan?

Ta kontakt hvis du ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift/organisasjon kan bruke aktiv monitorering i sosiale medier og hvordan dere kan utnytte Twitter aktivt som et integret kommunikasjon- og markedsføringsverktøy.

Prøv verktøyet Mediakoordinator Monitoring gratis i 14 dager >>

Sosiale medier overvåking

Mediakoordinator Monitoring: Et verktøy som hjelper deg til å lytte, måle og kontrollere buzz og samtaler mer effektivt i sosiale medier.

Få overblikk over online overvåkingverktøy for sosiale medier. Søker du brukervennlige verktøy til monitorering og oppfølgning av online prat eller er du litt litt usikker på valg av verktøy for monitoring av sosiale medier? Les mer om Nettpilot Overblikk.