Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

TYPO3 utvikling: Orstaweb CMS

Orstaweb CMS
Orstaweb CMS

Orstaweb CMS er første steg på veien mot en publiseringsløsning basert på åpen kildekode som skal tilpasses bedrifter og organisasjoner i Ørsta. 

Løsningen er en tilpasning av et av verdens beste rammeverk, TYPO3 CMS, og kan fungere for både store og små bedrifter.

Mediakoordinator har tilpasset den tekniske løsningen og levert en "uferdig løsning" til Ørsta Næringskontor som selv skal jobbe med å finne frem til et design og en stil. Ørsta Næringskontor har også lovd å sette av ressurser til oversettelse av språklige elementer til nynorsk.

Desuten skal Ørsta Næringskontor komme med innspill og påvirke utviklingen av moduler og funksjoner som passer for det lokale næringslivet.

Orstaweb CMS kan håndtere et ubegrenset antall domener, med unike design. Alle moduler deles.

Bedrifter i Ørsta kan få sin egen nettside i Orstaweb CMS.
Priser fra kr. 5.800,- pr år. per domene. 

Hva er TYPO3 CMS?

TYPO3 er et lite til mellomstort "enterprise"- klasse innholdsadministrasjonsrammeverk (CMF) som tilbyr det beste fra to verdener: ut av boksen bruk med et komplett sett med standard moduler og en ren og robust høyytelse arkitektur som kan tilpasses nesten enhver tilpasset løsning og mengder av tillegg.

For redaktører, er TYPO3 et brukervennlig, intiutivt verktøy, som gir redaktørene mulighet til å lage og vedlikeholde nettsider, med avanserte funksjoner bare ved hjelp av noen få museklikk.

Med TYPO3 kan alle delta i nettbasert kommunikasjon og kunderelasjoner. Sømløs integrasjon av multimedia innhold og dynamisk bildemanipulering og bildegenerering på server, er blant de mange standard muligheter. Inkludert er også et intern meldings- og arbeidsflytsystem for delt redigering og samarbeid.

For administratorer og innholdsadministratører, inneholder TYPO3 et svært detaljert system for brukerrettigheter, med mulighet for å implementere profesjonell innholdproduksjon og arbeidsflyt. TYPO3 er en plattformuavhengig applikasjon (installert på server) som kan brukes med alle nettlesere i vanlig bruk.

Webutviklere og byråer vil like det komplett skille av design og innhold. TYPO3 avgrenser ikke designmulighetene som profesjonelle webdesignere forventer, og redesign av nettstedet gjennomføres enkelt.

TYPO3 er databasedrevet og skalerer enkelt for å levere nettsider og annet innhold i fra små til svært store nettsteder.

Få installert eget søkemotorvennlig TYPO3 content management system med mange funksjoner.
Les mer om Mediakoordinators TYPO3 CMS pakketilbud her