Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

TYPO3 CMS: Fleksibelt og skalerbart

TYPO3 er et lite til mellomstort "enterprise"- klasse innholdsadministrasjonsrammeverk (CMF) som tilbyr det beste fra to verdener: ut av boksen bruk med et komplett sett med standard moduler og en ren og robust høyytelse arkitektur som kan tilpasses nesten enhver tilpasset løsning og mengder av tillegg.

For redaktører, er TYPO3 et brukervennlig, intiutivt verktøy, som gir redaktørene mulighet til å lage og vedlikeholde nettsider, med avanserte funksjoner bare ved hjelp av noen få museklikk.

Med TYPO3 kan alle delta i nettbasert kommunikasjon og kunderelasjoner. Sømløs integrasjon av multimedia innhold og dynamisk bildemanipulering og bildegenerering på server, er blant de mange standard muligheter. Inkludert er også et intern meldings- og arbeidsflytsystem for delt redigering og samarbeid.

For administratorer og innholdsadministratører, inneholder TYPO3 et svært detaljert system for brukerrettigheter, med mulighet for å implementere profesjonell innholdproduksjon og arbeidsflyt. TYPO3 er en plattformuavhengig applikasjon (installert på server) som kan brukes med alle nettlesere i vanlig bruk.

Webutviklere og byråer vil like det komplett skille av design og innhold. TYPO3 avgrenser ikke designmulighetene som profesjonelle webdesignere forventer, og redesign av nettstedet gjennomføres enkelt.

TYPO3 er databasedrevet og skalerer enkelt for å levere nettsider og annet innhold i fra små til svært store nettsteder.

Les mer om Mediakoordinators TYPO3 CMS pakketilbud her

Som uavhengig rådgiver kan Mediakoordinator hjelpe til med å finne frem til hvilken webløsning som dekker deres behov best.
Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvilket CMS eller publiseringsløsning som vil passe til deg og din bedrift eller organisasjon.