Ring 40043101

Om | Tjenester | Blogg

 • Du er her:

Webutvikling: Fokus på gode løsninger

Effektivt webdesign

Mediakoordinator finner løsninger som gjør jobben og som arbeider for deg. Kommunikasjonløsninger som gjør en forskjell.

Vi satser først og fremmest på utvikling, rådgivning og redesign av webløsninger som skal løse spesifikke og konkrete oppgaver - det handler om prestasjoner og bedre resultater på bunnlinjen. kostnadseffektivt og målbart. Følgende filosofi driver oss:

 1. Effektivt webdesign baseres først og fremst på målgruppens behov og preferanser samt teknologiske bruksprofil.
  Avsenders identitet, produkter, tjenester samt ambisjon, kompetanse og ressurser setter rammene.
 2. Det handler ikke bare om teknologi, men om det grafisk visuelle og språklige virkemidler som tilfører opplevelsen mer verdi enn bare effektivitet.
 3. Kommunikasjonsdesign på Internett skal konstrueres med retorikkens logos og pathos - hjerne og hjerte, for å gi lønnsomt resultat. 
 4. Teknologien skal være tidssvarende og tilpasset målgruppens nivå og forventninger for å gi seriøsitet og kundeservice.

Testing og evaluering

Et nettsted er en levende størrelse og bør følge med sine brukere. Derfor er konstant testing og utvikling en forutsetning for et levende og suksessfult nettsted.

Med webutvikling menes alt fra planlegging, prosjektledelse, utdannelse, dokumentasjon, usability, informasjonsstruktur, nøkkelordsresearch, webanalyse, verktøy, webapplikasjoner, optimalisering, innholdsutvikling, lenkebygging, integrasjon mot sosiale medier, brukerhåndtering, crm, erm og annet som har med nye medier å gjøre.

Ta kontakt hvis du har spørsmål

Eksempler på webutviklingsprosjekt

 1. Ørstaweb CMS - TYPO3 CMS med Nynorsk språkpakke
 2. Wordpress nettbutikk i Norsk og Nynorsk versjon med DIBS betalingsløsning
 3. Bookingmodul med betalingsløsning til feriehusutleie
 4. TYPO3 extension - for landingpages løsning for høyt konverterende landingssider

Landingssider og kampanjesites

 • Landingssider

Utover hele nettsteder har Mediakoordinator vært rådgiver i utviklingen av flere serier med landingssider og kampanjenettsider for Vitalica AS.
Mer om kampanjesider, landingssider og mikrosites >>

Nettpilot SEO

SEO tjeneste som øker konkurranseevnen på Google

For å vinne konkurransen i markedet og erobre topplasseringer i søkeresultatene på Google må du vite hva konkurrentene gjør. Og selv gjøre det bedre.
Her har du et Norsk SEO verktøy som håndterer alle aspekter av SEO prosessen inkludert kampanjerapportering som setter ditt nettsted opp imot konkurrentene.

Prøv Nettpilot SEO gratis